Najem prostorov grajske vile

Najemite grajsko vilo in uživajte v prestižnem ambientu. Popolna odločitev za čajanke, konference, snemanja, fotografiranja in grajske večerje.

Popolna izbira za vas

Vila Colarič ni namenjena samo enournem vodenem ogledu, temveč ima mnogo večjo namembnost. Zaradi grajskega ambienta lahko prostore najamete za številne dogodke.

Oglejte si našo baročno in elegantno vilo, ki se nahaja v mirnem delu mesta, kot nalašč za organizacijo poslovnega sestanka, zasebne zabave ali čajanke. Vila je na voljo tudi za najem za fotografiranja in snemanja.

Preberite več
Slika porcelanastih pozlačenih šalic in čajnika na pogrnjeni mizi

Nešteto možnosti

Naša vila iz 19. stoletja je popoln kraj za različne posebne dogodke. Ne glede na to, ali vas zanima uporaba prostora za fotografiranje ali snemanje, organizacijo večerje ali čajanke, organizacijo poslovnega srečanja ali organizacijo kulturnega ali glasbenega dogodka, naša vila ponuja edinstveno in elegantno okolje. Doživite brezčasen čar in veličino naše vile iz 19. stoletja za vaš naslednji poseben dogodek.

Fotografiranja & snemanja

Zaradi svoje fotogeničnosti, je Vila primerna za razna fotografiranja. Po dogovoru lahko Vilo najamete za razna snemanja, s čimer boste uresničili želje in pričakovanja.

Čajanke & pojedine z glasbo

Vila Colarič hrani porcelan iz časa naših babic in prababic, ki ga lahko najamete za razne čajanke, s čimer boste popestrili celoten dogodek in mu dali piko na i.

Poslovna srečanja & zabave

V Vili je možno organizirati tudi poslovna srečanja ali zabave, zato lahko v baročnem ambientu organizirate različne dogodke.

Koncerti & kulturne prireditve

Glede na to, da se Vila Colarič nahaja v Kostanjevici na Krki kjer živi kultura, lahko zato na veliki posesti Vile priredite številne kulturne prireditve.
Podrobnosti najema prostorov

Vila se nahaja v srednjeveškem mestu Kostanjevica na Krki, približno 100km (1 uro) od Ljubljane in 24km (30 min) od Novega mesta. Vilo sestavljajo štirje grajsko opremljeni prostori polni starin in grajskega pohištva.

Zaradi velikosti vile so ugodnejše manjše skupine ljudi, priporočamo skupino največ 6 ljudi. Cena najema je odvisna od obsega in trajanja vašega dogodka ter možnih prilagoditev ali dodatkov. Za dogovor o najemu nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas
Pogrnjena miza s skledo sadja v grajski jedilnici
Pogrnjena miza s svečnikom, prtom in skodelicami.